tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post4434092992509379924..comments2024-02-18T14:54:03.690+01:00Comments on Husmorsskolan: Trattkantareller - två frågor får svar!Majahttp://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-91542243200607468072011-10-22T08:06:07.983+02:002011-10-22T08:06:07.983+02:00kan bara hålla med dig - är oxå väldigt noga med a...kan bara hålla med dig - är oxå väldigt noga med att bara torka ¨perfekta¨svampar - sen brukar jag göra svampmjöl av större ¨träigare¨ men ändå oangripna svampexemplar (oftast soppar)- torkar som vanligt å mixar i matberedare - mkt gott i sås!ulrikahttp://www.svamplust.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-13386993864520165832011-10-19T10:52:11.847+02:002011-10-19T10:52:11.847+02:00Sen brukar man ju tillaga den torkade svampen inna...Sen brukar man ju tillaga den torkade svampen innan man äter så då dör väl bakterierna då om de inte gjort det förut?johannahttps://www.blogger.com/profile/11333566668207398267noreply@blogger.com