tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post6326745753120802572..comments2024-02-18T14:54:03.690+01:00Comments on Husmorsskolan: Maja och Marabous handbok i bakpulverbak, del 2!Majahttp://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-44255590956922023492011-05-02T14:03:03.189+02:002011-05-02T14:03:03.189+02:00Hej, Anna!
Jaha, man kör ner hela apelsiner. Vad ...Hej, Anna!<br /><br />Jaha, man kör ner hela apelsiner. Vad spännande det låter... Måste testas i sommar! Det där med att smeten blir lite för god är ju ett återkommande problem! Vet inte riktigt hur man ska komma åt det;)<br /><br />Många hälsningar från MajaMajahttps://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-75906687335552907092011-05-02T10:13:42.996+02:002011-05-02T10:13:42.996+02:00Hej Maja!
I somras fick jag ett recept på apelsin...Hej Maja! <br />I somras fick jag ett recept på apelsinsockerkaka i långpanna. I den kör man ner hela apelsiner med skal och allt: http://kyrkkaffe.libris.se/?p=154<br />De är jättegoda, men smeten var ännu godare. Dumt va?<br />Många hälsningar,<br /><br />AnnaKyrkkaffe-Annahttp://kyrkkaffe.libris.senoreply@blogger.com