tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post8020127005378301817..comments2024-02-18T14:54:03.690+01:00Comments on Husmorsskolan: Blanda din egen salladsdressing!Majahttp://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-55033900256151185352016-06-13T18:50:10.692+02:002016-06-13T18:50:10.692+02:00Italienska salladskryddor som finns som mix innehå...Italienska salladskryddor som finns som mix innehåller massor av socker och jag skulle vilja göra denna mix utan socker. Är det någon som vet hur mycket av alla örter man ska ha för att det ska bli lika gott? Gunvornoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-32233778673348026172011-07-04T13:38:52.751+02:002011-07-04T13:38:52.751+02:00Italiensk salladskrydda.... innehåller glutamat......Italiensk salladskrydda.... innehåller glutamat....bläääAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-56477830166260193212010-09-22T10:10:54.589+02:002010-09-22T10:10:54.589+02:00Kerstin: Vilket bra tips!! Det där med stavmixern ...Kerstin: Vilket bra tips!! Det där med stavmixern har jag inte hört förr. Måste testas! Är helt övertygad om att du också behöver en röd pepparkvarn;)<br /><br />Lisa: Åh, tack för ännu fler bra tips! Det där med vatten hade jag glömt... Ska testa det nästa gång jag gör dressing! Italiensk salladskrydda är väldigt gott!<br /><br />Vad mysigt att du påminde om att mormor hade dressingen i en vinägerflaska! Det hade jag också glömt... Måste återupptas nu när jag blev påmind!<br /><br />Ha det fint!<br /><br />/MajaMajahttps://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-86543231957763915092010-09-22T10:01:04.231+02:002010-09-22T10:01:04.231+02:00Ytterligare ett tips när det gäller salladsdressin...Ytterligare ett tips när det gäller salladsdressing är att blanda i lite vatten så att oljan och vinägern blandas bättre. Och jag har ju alltid i italiensk salladskrydda, min favorit! Om man ska förvara dressingen i kylen, så är det ju bra att ha den i en tom vinägerflaska som man sparat (så som mormor hade). Ha en bra dag!Lisanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-78765539979658301852010-09-22T09:50:19.127+02:002010-09-22T09:50:19.127+02:00Ja, det är verkligen bra att blanda mycket på en g...Ja, det är verkligen bra att blanda mycket på en gång! Håller helt med. Ett annat tips är att blanda dressingen med stavmixer. Då slås den sönder och blandas mycket bättre, och skiktar sig inte. Särskilt om man har färska örter i är det bra. Smakerna kommer fram mycket bättre när örterna mixas. Den där pepparkvarnen var väldigt snygg. Den behöver jag nog också!Kerstinhttp://kerstin.kokk.se/noreply@blogger.com