tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post8168971344431266431..comments2024-02-18T14:54:03.690+01:00Comments on Husmorsskolan: Baka världens godaste saffransbullar!Majahttp://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-5558711027673653202011-12-10T15:32:18.360+01:002011-12-10T15:32:18.360+01:00Sofie: Å, vad klantigt av mig - 5 dl mjölk ska det...Sofie: Å, vad klantigt av mig - 5 dl mjölk ska det ju vara! Hade missat att skriva in det. Ledsen för det! Tack för att du påpekade och hoppas att dina bullar blev bra ändå!<br /><br />Hälsar MajaMajahttp://husmorsskolan.blogsot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-52314268441123256362011-12-10T15:04:31.586+01:002011-12-10T15:04:31.586+01:00Hej Maja! Bakar just nu dina lussebullar:) men ska...Hej Maja! Bakar just nu dina lussebullar:) men ska där inte vara mjölk i också? Jag tog i 3dl mjölk i mina och 50 gram mer smör eftersom jag inte fick rätt på degen.<br />Tack för receptet & God Jul! :)<br />SofieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-33119918921692517112010-12-11T08:31:21.626+01:002010-12-11T08:31:21.626+01:00Romantisk Retro: Ja, det är faktiskt ett riktigt f...Romantisk Retro: Ja, det är faktiskt ett riktigt favorit recept:) Hoppas att du får glädje av det framöver!<br />Kram!<br /><br />Mylla: Åh, vad roligt att ni gillade brysselkålen och att du t o m gick från skeptisk inställning till gillande:)<br /><br />Det här vetebrödet är ju lite fusk, eftersom man använder jäsblandningen och inte behöver värma degvätskan. Superenkelt m a o. SÅ du kanske kan våga dig på det ändå;)<br /><br />Hälsningar fr Maja!Majahttps://www.blogger.com/profile/05695982709831887915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-76539904757864979252010-12-10T21:17:47.897+01:002010-12-10T21:17:47.897+01:00Ser gott ut! men vetebröd ger jag mig inte på, de ...Ser gott ut! men vetebröd ger jag mig inte på, de kräver att man är betydligt helare än vad jag är...<br /><br />Vi prövade din bryssekål häromdagen, supergott! jag som altid varit skeptisk till brysselkål blev positivt överraskad =)Myllahttps://www.blogger.com/profile/06626383156790579106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6581126698279332152.post-35338636456359884702010-12-10T19:50:09.923+01:002010-12-10T19:50:09.923+01:00Åh! Denne oppskriften så bare helt vidunderlig ut!...Åh! Denne oppskriften så bare helt vidunderlig ut! Denne skal jeg ta vare på og prøve en dag. <br /><br />Klemmer fra meg.an-magritthttps://www.blogger.com/profile/17393598691704721836noreply@blogger.com