måndag 24 juni 2013

Rapport från manufakturen!


På torsdag börjar stickstämman "Stickspår" här i Arvika - och sedan håller den på ända tills sent på lördagen. Jag kommer att delta både som kursledare, kursdeltagare(!) och så finns jag och manufakturen representerad med ett urval av varor, i den tillfälliga butiken "Stickakuten" som kommer att hålla öppet under stämman. Stickstämman går av stapeln i Solbergagymnasiets lokaler och under lördagen är allmänheten välkommen att besöka den tillfälliga butiken, också!

Är det någon av er som tänker bege er dit som vet att ni vill titta på något särskilt från manufakturen så lämna gärna en kommentar och tala om vad i så fall! Jag kommer ju inte att ha med mig hela mitt sortiment utan bara valda delar...

Jag har kommit över en sådan där gammal prylhylla av trä med en massa småfack. Den typen av hylla är ju helt perfekt att använda till knapp-sortiment låda. Just nu håller jag på att sortera in en del av mina knappar i hyllans "lådor". Sedan har jag lite andra idéer kring hur jag ska visa upp mitt knappsortiment på kommande mässor. Jag ska försöka sätta de planerna i verket framöver. Återkommer till det!

Och på tal om knappar så har jag också totat ihop nya små kundgåvor som ska få följa med paketen med mina beställningar just nu och en tid framöver... Ni ser "knappburken" av papper här ovan!
En sista liten sak tänkte jag rapportera om - jag har fått hem så fina trådrullehållare från England, av metall och med texten "I love sewing". De kan monteras på väggen i syrummet ellr på något annat bra ställe, och rymmer 20 trådrullar. Var så god att ta en titt på dem här!

2 kommentarer:

  1. Hej jag bifogar länk till mina Lilla Lisa blöjbyxor:)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får en trevlig helg! Fanns massa kul kurser som hade varit roliga att gå :)
    //Karolina

    SvaraRadera