torsdag 15 augusti 2013

En rödgrön röra!

Gurka och tomat som enda grönsaker på middagsbordet kanske låter trist och fantasilöst... Men just nu tycker jag att det är som den finaste festmat.

För just de här gurkorna och tomaterna har jag odlat alldeles själv i vårt växthus. Varje morgon går jag ut med en korg och hämtar in dagen skörd.

Det är rikedom.

4 kommentarer:

  1. Vi äter (nästan) bara tomat och gurka så här års eftersom vi försöker följa årstiderna med vad vi äter. Eftersom ekologiska närproducerade tomater och gurkor bara finns att tillgå under sommaren så tycker vi att det är hur festligt som helst med "bara tomat och gurka". Ännu festligare blir det ju såklart när man har odlat själv!

    SvaraRadera
  2. Ser alldeles underbart ut -- och smakar säkert så väldigt mycket mer än affärernas importerade!

    SvaraRadera
  3. Precis det har vi också på vårt matbord - från grönsakslandet!
    Gurkorna är gigantiska men tomaterna jättesmå!
    Har du fått mitt paket;)

    SvaraRadera
  4. Ja, det är verkligen rikedom det!

    SvaraRadera