söndag 1 maj 2011

Grilla sparris!


Obeskrivligt god sparris fixar du enkelt på grillen! Och grillning är ju nästan oundvikligt i det här vädret;) Eller hur?


Gör så här:

Lägg ett knippe ansade sparrisar på en bit ugnsfolie. Tilsätt ett par smörklickar och strö lite flingsalt över. Nyp ihop folien till ett knyte och lägg på grillen tills smöret smält och sparrisen fått "koka" en stund. Sparrisen ska alltså mjukna något. Mina knyten låg på i ca 10 minuter, men det beror ju helt på hur varm grillen är och hur nära värmen man placerar dem.


Önskar er en fin kväll!

3 kommentarer:

  1. Åh vad gott, det här måste jag prova nästa gång det är dags att grilla!

    /C

    SvaraRadera
  2. Gör det, vet jag! Det blev så gott:)

    Hälsar Maja

    SvaraRadera
  3. Älkar grillad sparris. Har glömt hur jag gjorde. Det här ska jag prova:)

    SvaraRadera