måndag 2 september 2013

Höstens föreläsningar och kurser!

Fotot är taget på Harsberget i min barndoms hemtrakter.
Nu börjar mitt "höstschema" ta form! Här kommer en lista över det som är planerat hittills:

Den 4-6 oktober är det stickstämma I Ransberg. Jag kommer att hålla en kurs i "Baby-vintage", som vi kallar det, alltså om hur man kan sticka babykläder efter gamla mönster. Det ska bli så roligt! 

Omlottsjal för baby - ett av mönstren vi kommer att titta närmare på!


Jag tror att det fortfarande finns några platser kvar till stämman, om någon skulle vilja hoppa på nu! Ransberg är en oerhört vacker plats - lugn och fridfull, så bättre avkoppling och uppladdning finns knappt att få. Stämman som anordnas av Marianne, Mona och Brita, är full av skickliga kursledare och föreläsare, som erbjuder en massa spännande kurser. Dessutom kan jag lova att köket kommer att servera alldeles utsökt mat. Det gjorde de i alla fall förra året...

Under dagarna i Ransberg säljer jag också saker från Manufakturen.

Den 25-27 oktober kommer jag att befinna mig på Syfestivalen i Stockholm, med Majas Manufaktur. Det är min första syfestival som utställare, så jag är lite pirrig, men framför allt väldigt förväntansfull! Hoppas att vi ses där!

Den 9 november kommer jag att prata om husmoderligheter på församlingsfrukost i Högerud. Det ska bli så roligt att detta äntligen blir av - det var ju bokat förra terminen, men då fick jag influensa. Återkommer med tid, längre fram.

Den 28 november kl. 19.00, föreläser jag på Arvika Bibliotek om bloggen, HNS och vintage-stickning. Alla är hjärtligt välkomna att ta med sig sin stickning eller virkning och handarbeta medan jag pratar. Det vore mysigt om det blev lite av en syjunta av det hela! Bilbliotekspersonalen kommer att ställa ut böcker om handarbete och hushåll, så det är en bra chans till inspiration för dig som har sådana intressen!

Väl mött och hoppas att vi ses! 

2 kommentarer:

  1. Jag har snart inte mycket annat än syfestivalen i huvudet...

    SvaraRadera
  2. Skulle så gärna vilja åka till syfestivalen. Stockholm skulle bara ligga lite närmre :)
    /Karolina

    SvaraRadera