tisdag 28 oktober 2014

Symöte - Lugnet efter stormen!

Hej där alla HNS-medlemmar!
 
Nu är jag åter i lugna Arvika efter en händelserik Syfestivalshelg! Ett par av er såg jag ju faktiskt där - och det är alltid så roligt. Överhuvudtaget innehöll årets mässa en rad härliga möten, precis som förra årets.
 
Och till alla er bloggläsare, instagramföljare och kollegor som kom fram till mig, sade hej och delade med er av fina ord och uppmuntran vill jag säga TACK! Om ni bara visste vad mycket det betyder! Det är de där orden som ger mig kraft, och som bär mig när jag är trött och tvivlar på om det jag skapar eller skriver egentligen gör någon större skillnad.

Igår ägnade jag mig åt att packa upp saker och komma i ordning i ateljén där det såg ut som om en stormvind hade gått fram efter alla förberedelser i förra veckan. Fäste några trådar gjorde jag bestämt också... Så nu är babytossorna "Varma Fusser" alldeles färdiga! Snart kommer Engleulden som de är stickade i att finnas i min nätbutik. Mer om det en annan dag!Och apropå fina möten - jag måste få avsluta med att visa er en bild på den här vackra väskan som min snälla bloggvän Karin-Ida hade med sig till mig ända från Österrike! Ni ser väl att det är Edelweiss på tyget och att den lilla hanken är sydd av sådant där tjusigt band som finns där. Och som pricken över i låg det Mozartkulor inuti!

Jag blev så glad och rörd så det kan jag knappt beskriva. Den här lilla väskan ska hädanefter få ligga i min stora stickväska och fyllas med små viktiga saker som jag är rädd om.

Nu vill jag veta vad ni har för händer? Lämna gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länkverktyget nedan:

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du blev så glad över väskan!
  Slit den med hälsan!
  Kram från Wien.

  SvaraRadera
 2. Har du funderat på att besöka liknande tillställning i Finland som hantverksmässan i Tammerfors?

  SvaraRadera
 3. Det var riktigt trevligt att träffa dig på riktigt och dessuton hinna prata med dig lite. Din monter var trevlig och jag ångrar nästan att jag inte köpte ytterligare ett par av färgerna i Hverdagsuld :)
  Tyvärr gjorde jag en nästan oförlåtlig miss, jag åkte iväg hela helgen utan några som helst "verktyg" att handarbeta med och sedan köper jag en massa garn jag vill testa. Så det dröjde ända tills i går innan jag kunde lägga upp till ett par gråa handledsvärmare efter ett av Outlandermönstrena jag hittat på Ravelry.
  //Karolina

  SvaraRadera
 4. Jag måste säga att jag uppskattar din site. Jag läser den med mest uppskattning när jag själv tvivlar på mig själv. Keep it upp, honey! Lailawitch

  SvaraRadera