måndag 26 maj 2014

På trädgårdscafé!

Jag kan inte nog lovprisa det nya trädgårdscafé som har öppnat på "Högvalta Handelsträdgård" här i Arvika! Där trivs jag som fisken i vattnet! Risken är stor att jag kommer att bli stamkund...
 
Ekologiskt kaffe, hembakta kardemummamuffins, kaniner och höns, vackra trästaket, fina plantor, trevlig personal - ja, allt man kan önska sig!
 
Bor du i närheten? Åk dit ögona böj!
8 kommentarer:

 1. Vad intressant. Ser lite ut som Wämöparken i Karlskrona. Har aldrig varit i Arvika, men tycker det verkar en fin stad.

  SvaraRadera
 2. Och jag har inte varit i Karlskrona!;) Men jag tycker mycket om mitt Arvika! Mvh Maja

  SvaraRadera
 3. Oj vad härligt och inspirerande ställe!! Synd att jag bor ganska långt bort men ska lägga det på minnet för man vet ju aldrig om man har vägarna förbi någon gång!

  SvaraRadera
 4. Hemmafrun: hoppas du har vägarna förbi nån gång:)

  Kerstin: vad roligt att du också hittat dit! Kanske vi ses där nån dag i sommar;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maja: Jag undrar om inte vi har träffats en gång för flera år sedan på Edane skola. Kan det stämma eller minns jag fel? Handelsträdgården är toppen som lilla "Zetas trädgård" (som är den finaste och mest kända handelsträdgården som jag känner till). Jättebra utbud och väldigt välskött. Där hittade jag växter som jag har letat efter (bl.a. svartvinbärs salvia).

   Radera
  2. Har vi det? Vad gjorde jag där;) kan det ha varit i samband med någon skolturne från Ingesund? Jag borde ju minnas det! Förresten konstigt att vi inte sprungit på varandra på stan nån gång på senare år!! Men kan vi inte ta en liten stickfika på Högvalta nån gång i sommar? Stickvänlig miljö där... Ja, precis som du säger har de verkligen ordnat det fint! Det är ju liksom de små detaljerna som är a och o. At det är välskött, spännande utbud och att det finns ... Kaffe!

   Radera
 5. Så trevligt där ser ut .
  Ha en bra dag

  SvaraRadera