onsdag 13 november 2013

Roligt i november!I november kan man sannerligen behöva en liten glädjeknuff i rätt riktning, då och då. I alla fall känns det så här i Arvika, efter ett par veckors regn och rusk.

Jag tänkte berätta om två roliga evenemang som jag kommer att delta i under november.

Den 28:e november kl. 19.00 föreläser jag på Arvika Bibliotek. Ämnet är Vintagestickning och syföreningar på 2000-talet. Jag kommer att berätta och visa bilder, i nästan två timmar - så jag hoppas att jag ska hinna med en hel del roligt!

Du som kommer och lyssnar får hemskt gärna ta med dig handarbetet och sticka eller virka medan jag berättar. Det vore lite extra mysigt, tycker jag!

Den 30:e november kl. 11.00-16.00, firar Garnboden i Karlstad, 5 år - och då kommer jag att finnas där och lära ut hur man stickar/virkar snoddar - samt visa vad de kan användas till, när man väl tillverkat dem. Jag kommer också att plocka med mig en hel del material om Vintagestickning, samt ett litet urval av Manufakturens sortiment. Vore kul att få träffa på några Karlstad-läsare då, så kom och säg hej, vet jag!

Varmt välkomna till båda dessa arrangemang!

1 kommentar:

  1. Äsch vad synd att du inte är i Karlstad helgen därpå istället, då jag är där hos mina föräldrar! Hoppas på tur en annangång!

    SvaraRadera