onsdag 5 februari 2014

Rättvis klänning!

Letar du efter kläder av bra kvalitet (så att de håller länge) och som tillverkats på ett schysst sätt? Då måste jag få tipsa om det engelska klädmärket "People Tree"!

Ni som har följt den här bloggen länge, kanske kan dra er till minnes att jag köpte en tekopps-kjol för ett par år sedan? Och det var just från den firman jag handlade då. Den där gröna kjolen med tekoppsmönster har varit en stående (och slående;) favorit i min garderob enda sedan dess. Den är ju egentligen rätt diskret i färgen - men trots det så brukar jag få frågor om den, nästan var jag än kommer...

Nu har jag reafyndat en klänning som förmodligen är på väg till mig i detta nu. Det var den svenska nätbutiken "Buymyoutfit" (- som säljer en del av People Trees´s kläder) som hade godheten att rea ut "The Brown Pheobe Bow Dress". Har spanat på den enda sedan i höstas, så nu slog jag till! Rutigt och rosetter, det passar mig på pricken! Och än är det ju ett par kalla månader kvar innan vårvärmen kommer...

People Tree´s egen engelska nätbutik rear också en massa fint just nu - bland annat den klänningen jag beställde! Så om du vill fynda rättvisemärkt är det en bra idé att titta in där! Jag har som sagt var beställt därifrån flera gånger och det har gott väldigt smidigt med både frakt och betalning!

4 kommentarer:

 1. Hej Maja och tack för ditt inlägg, ser att vi har besökare i butiken som kommer från din blog :) Din klänning är påväg, stort tack för ditt köp. Snart kommer det nyheter från People Tree-håll utkik!

  All gott
  /Karolina
  www.buymyoutfit.com

  SvaraRadera
 2. Hej Karolina! Nej men så roligt att jag kunde hjälpa till lite! Ser fram mot att får hem klänningen:) Jätteroligt att ni säljer People Tree´s kläder. Jag har faktiskt sett era grejer på Lostallarna i Bollnäs, för jag brukar vara där på somrarna. Så det var så jag upptäckte er! Ser fram mot vårnyheterna!

  Allt gott till dig med!
  Hälsar Maja

  SvaraRadera
 3. Oj, vilket bra tips! Hittade massa snyggt! Kram från Lisa

  SvaraRadera
 4. Vilken fin klänning! :) Var inne och kikade på buymyoutfit, och det fanns fler fina klänningar på sidan, så den ska jag definitivt lägga på minnet.

  Jag gillar också ekologiska Braintree, som bla säljs via Eart ´n more i Sthlm och märkets egen webbshop i England. (Går just nu och klurar på en klänning jag tittat länge på som nu är på rea.)

  SvaraRadera