torsdag 18 september 2014

Höstinspiration!
I tisdags när jag skulle ställa till med symöte här på bloggen var strömsladden till datorn plötsligt omöjlig att finna... (Behöver datorn för att föra över bilder till bloggen - det går inte via I-paden...)

Jag har letat och letat och letat för att slutligen återfinna den i min... dataväska! Där jag förövrigt redan letat minst 47 gånger!

Som kompensation för uteblivet symöte kommer här ett hösttips till alla virkintresserade: Jag har gjort en virkbeskrivning till Järbo Garns blogg. Med hjälp av den, en virknål och lite bomullsgarn kan du enkelt virka dina egna höstlöv! Pröva vet jag - det är jättekul! (Tycker jag i alla fall:)

De virkade löven kan du sedan hänga i fönstret, sätta på ett gratulationskort eller en födelsedagspresent eller kanske dekorera ett dukat bord med...

Lycka till med höstpysslet!

4 kommentarer:

 1. Ja, men vilken tur det inte var värre! Blev ju riktigt oroad att det hänt något med mötena, nu när jag precis kommit igång!
  Jag får nog bums gå och leta efter garnrester i höstfärger. Tack!

  SvaraRadera
 2. ...måste absolut provvirka några...

  SvaraRadera
 3. Underbart vackra, Maja!

  Anna

  SvaraRadera
 4. Får nog bli några sådana för att pryda min whiteboardtavla (har en liten på dörren) på jobbet och byta ut sommarblommorna och de små fjärilarna som sitter där nu.
  //Karolina

  SvaraRadera