måndag 29 september 2014

Knappfröjd och framtidsfix!

Jag sprang på en hög med gamla knappar i torsdags... Alldeles oanvända - alltså bästa sortens fynd!

Jag är så svag för den här typen av färgglada gamla plastknappar! En del av dem kommer att hamna i manufakturens "hyllor" och andra på mina egna stickprojekt.

Idag planerar jag för fullt inför Syfestivalen som går av stapeln den 24:e-26:e oktober i Stockholmsmässan. Det ska bli så roligt att få vara med om det "spektakel" som en syfestival av den här storleken är! Förra året var det premiär för mig och manufakturen och det var allt med en smula skräckblandad förtjusning som jag tog emot det kundhav som vällde emot mig när portarna öppnades.

I år är det lättare med förberedelserna eftersom jag vet vad som väntar. Och oj vad jag längtar efter att få träffa alla kunder och läsare som ska dit!

Just nu stickar jag upp modeller och bestämmer mig för vad i manufakturens sortiment som ska få komma med mig till mässan! Kan lova att det blir en hel del av både knappar, band och garner!

7 kommentarer:

 1. Trevligt! Har lyckats lura familjen norrut så jag ska kunna åka dit. De får roa sig på egen hand en dag :-)
  Tar du med Hverdagsuld dit?
  /Karolina

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att du kommer! Självklart finns Hverdagsulden med:) varmt välkommen!

  SvaraRadera
 3. Jag gläder mig över en heldag med inspiration! Flyger in på morgonen från Wien och har tänkt tillbringa dagen på festivalen innan jag åker vidare till Värmland:)

  SvaraRadera
 4. Ohhh vad roligt att läsa att du kommer:)... Då kommer jag o säger HEJ :)...

  SvaraRadera
 5. Åh, hade gärna åkt dit! Jag var på syfestivalen i Åhaga (Borås) i fredags och saknade dig där. Det hade vart kul att säga hej :)

  SvaraRadera
 6. kommer garnväskan finnas till försäljning på symässan?

  SvaraRadera