Nix, pix. Ditt recept är det andra gången jag följer och det är verkligen ett fantastiskt bra recept. Våfflorna blir supergoda och frasiga. Men det är viktigt att man har ett järn som verkligen blir varmt. I DN häromdagen gjorde man ett test på våffeljärn och det visade sig att gamla hedliga runda järn ger bäst frasighet på våfflorna. Tur att man har ett.
Nix, pix. Ditt recept är det andra gången jag följer och det är verkligen ett fantastiskt bra recept. Våfflorna blir supergoda och frasiga. Men det är viktigt att man har ett järn som verkligen blir varmt. I DN häromdagen gjorde man ett test på våffeljärn och det visade sig att gamla hedliga runda järn ger bäst frasighet på våfflorna. Tur att man har ett.
SvaraRaderaInte en chans att man glömmer vilken dag det är idag ;) Mina våfflor åt jag med glass och hjortronsylt. Smakade lika gott som alltid!!
SvaraRadera