onsdag 11 januari 2012

Stickcafé i Arvika!

Nu är det snart dags för Stickcafé igen! Den 28 januari kl. 14.00 är alla som vill hjärtligt välkomna till Trefaldighetskyrkans församlingshem i Arvika för att sticka och virka. Vi fortsätter att tillverka babykläder till bebisar och mammor på Panzisjukhuset i Kongo. Visst är det roligt att "Värma liten-kampanjen" lever vidare?

Den som dyker upp den 28:e kommer precis som i höstas att mötas av stickinspiration, gratismönster och en spännande thebuffé. Kerstin, som jag samarbetar med har bland annat lovat att baka Cupcakes och jag kommer dels att göra afrikansk fruktkaka, och också bidra med en ny slags afrikanska småkakor!

Vill man köpa fina Fair Trade-garner, eller fynda bland reanystan finns garnbutiken Fantasy återigen på plats. De har lovat att precis som förra gången skänka garn till hjälpstickningen - något som vi är oerhört tacksamma för. Rakel från bokträdet kommer också att finnas med och det betyder att alla som vill kan botanisera bland handarbetsböcker och Fair Trade-märkta garner. Vi är väldigt glada för samarbetet med de här två butikerna!

Är det så att man behöver hjälp med något krångligt mönster, eller aldrig tidigare stickat och vill lära sig så finns det en massa stickproffs på caféet som gärna rycker ut och hjälper till!

Sist vill jag nämna att stickdagen i höstas genererade mer än 100(!) plagg som vi paketerade och skickade strax innan jul. Är inte det fantastiskt? Alla de små stickade och virkade plaggen var så söta och välgjorda att det var ett stor ynnest att få vara den som packade. Ni skulle ha sett så fint det var!

Hoppas att vi ses den 28:e!

3 kommentarer:

  1. Arvika? Det är ju bara ett stenkast från Lysvik :-D

    Synd att jag inte är på benen... skulle gärna kommit!

    Kramar <3<3<3

    SvaraRadera
  2. Oh det lät helt klart spännande, kollar almanackan!

    SvaraRadera