fredag 27 april 2012

Fredagsförklädet!


Idag regnar det i Arvika. Jag har ägnat förmiddagen åt att fotografera, skriva och göra upp framtidsplaner för mitt företag. Det känns både spännande och hoppfullt!

Nu har jag svidat om till "husmorsstassen" och funderar på om inte ett skorpbak är just vad den här dagen behöver? Jag har gått och sneglat på ett skorprecept i en av mina gamla köksalmanackor ett bra tag nu... Kanske ska göra slag i saken?

När jag besökte den fina Second Hand-butiken i Årjäng i tisdags, fann jag inte mindre än tre orginalförkläden i olika modeller. Jag inviger ett av dem idag - man skulle kunna kalla det för fredagförklädet! Jag har nog förresten tillräckligt många förkläden för att det ska räcka till ett särskilt för varje dag.. Precis som det anstår en husmor;)

3 kommentarer:

 1. Det var verkligen ett fredagsförkläde, vackert som en klänning! Min mormor skulle ha sagt att det var grannt :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilket fint förkläde, jag älskar mönstret!
  Idag bakade jag ditt Banana bread Det blev jättelyckat!
  http://flitigafingrar-karin.blogspot.com/2012/04/majas-banana-bread-i-solen.html
  Tack för recept och alltid lika inspirerande blogg!
  Karin-Ida

  SvaraRadera
 3. Jättesött förkläde! Själv har jag ärvt några fina efter min mormor, både i 40-50 och 60tals snitt :) Men, vad jag ville säga var ; Vilken superfin header du skaffat! Kul! Den förra var också väldigt fin i och för sig, men som sagt- den här var superfin! Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera