måndag 16 april 2012

Maja föreläser i Årjäng!Den 24 April kl. 18.00 inbjuder studieförbundet Bilda till ett stickcafé där jag ska föreläsa om stickning - förr och nu. Alla ni som har möjlighet att ta er till Årjängs missionshus är hjärtligt välkomna!

Jag ser verkligen fram mot kvällen!

6 kommentarer:

 1. Årjäng av alla ställen, nej det ligger för långt bort för mig. Men det hade varit himla roligt! Och du, tack för inspirationen här nedan, jag blev riktigt sugen på att baka bröd igen, har inte gjort det på evigheter.

  SvaraRadera
 2. Men va´ trevligt! Här har jag följt din blogg ett tag och tycker den är så mysig, så får jag se att du kommer till "mig". Jag bor i Årjäng...så nu ska jag få med mig nå´n väninna och komma för att lyssna på dig.

  SvaraRadera
 3. Låter ju jättetrevligt! Jag bor i Uddevalla och har inte möjlighet att åka till Årjäng men om du vill göra en liten turné så vore det fint att ordna något liknande här!

  SvaraRadera
 4. Nilla Åström17 april 2012 09:57

  Åååå, nu blir man allt bra avis på Värmland! Bor i Knivsta, Uppsala-trakten och har dessvärre inte möjlighet att åka - du får komma hit - din inspiration är precis vad man behöver!

  SvaraRadera
 5. Johanna: Samma här - jag hade inte heller bakat på länge, men nu känner jag mig jätte motiverad! Skulle egentligen vilja baka allt vårt matbröd. Under perioder har min man gjort det - men under de senaset åren har det blivit alldeles för mycket köpebröd! Är så trött på det! Och så slog det mig att det är så vilsamt att baka:)

  Anna: Vad roligt! Hjärtligt välkommen - fint att du kommer:)

  Kajsa: Jag förläser gärna i Uddevalla! Hör av dig om det finns möjligheter att anordna en förläsning där!

  Nilla: Jag kommer gärna - var förresten i Gnesta för en tid sedan...

  För förfrågningar angående föreläsningar är det bara att maila mig på:

  husmorsskolan@hotmail.se

  SvaraRadera
 6. Härligt Maja! Ha så kul!

  SvaraRadera