lördag 22 september 2012

Vinnarna av "Mer långpannans lov"!

Bild lånad från Kyrkkaffebloggen. Foto: Magnus Aronson
Sedan i onsdags har det pågått en utlottning här på Husmorsskolan. Nu har jag dragit två vinnare! Mattlo och Kerstin får varsitt exemplar av "Mer långpannans lov". Stort grattis till er och hoppas att ni får mycket glädje av boken! (Kan ni maila mig vilken adress ni vill ha boken skickad till så ska jag se till att den kommer fram till er!)

Ett  annat recept i boken (förutom Streuselkuchen), som jag har en viss inblandning i, är en slags banan och jordnötsrutor eller Majarutor som Anna kallade dem för när de först uppstod. Här hittar du både receptet och Annas berättelse om hur det gick till när hon uppfann det!

Vad roligt att ni var så många som ville delta i utlottningen! Det visar ju verkligen att långpannebak är någonting som tilltalar de flesta av oss... 

Och för en småstadsbo som jag så var det fantastiskt kul igår när jag såg att den lilla boken redan nått bokhyllan i vår Icabutik. Där stod den brevid Leilas Cupcakebok och lyste. Det borde väl borga för att det kommer att bakas en och annan långpannekaka här i Arvika, framöver? Hoppas att man får smaka;)

8 kommentarer:

 1. Å, vad roligt!!! Hurra & tack! :-)

  SvaraRadera
 2. Attans att jag missade detta =)

  SvaraRadera
 3. Vaa! Vann jag! Va, kul! Nu ska det bakas och visst bjuder jag kaka.
  Tusen tack! Kerstin

  SvaraRadera
 4. Ja, Kyrkkaffeböckerna förtjänar att spridas över hela Sveriges land, de är verkligen tilltalande och superbra!! Grattis till vinnarna!=0))

  SvaraRadera
 5. Maja! Du var med i PMUs tidning denna månad!:-)
  Har du sett det? /Carol

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinnarna!

  //Henrietta

  SvaraRadera
 7. Carol: Nej, det hade jag missat! Tack så hemskt mycket för att du upplyste mig!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera