måndag 17 mars 2014

Och vinnaren i klänningstävlingen är...Så där ja! Då var det färdigtävlat för den här gången! Oj, vilken rolig tävlingshelg det blev! Så många fina kommentarer med fantasirika och roliga motiveringar till varför ni gillar damplaggen från "Buy My Outfit". Som vanligt skulle jag önska att alla kunde få vinna! Men det går ju tyvärr inte...

Jag kan inte låta bli att tillägga, att det gör mig så glad att väldigt många av er verkar uppskatta att kläderna är ekologiska och rättvisemärkta också.

Karolina, som driver "Buy My Outfit" hade all möda i världen att utse en vinnare, eftersom det som sagt var fanns så många fina motiveringar. Men till slut gick det...

Vinnaren är Julia Labba, som alltså får välja en klänning ur "Buy My Outfit":s sortiment! Hon skrev så här finurligt, bland annat om det praktiska med att ha fickor att lägga viktiga småbarnsgrejor i:

Efter graviditet nr två, som verkligen satte sina spår på min kropp, behöver jag verkligen en uppdatering av min redan ack så skrala garderob.

Mina favoriter:
- People Tree Alice Anemone: en klänning med fickor att ha alla viktiga småbarnsgrejer i! Och plats för den "nya" magen! Skulle vara fantastiskt med en fin klänning som jag faktiskt får plats i, en klänning att känna sig glad och fin i.
- People Tree Faye Pocket Dress (se bilden högst upp i inlägget!): fantastiskt fin vardagsklänning, och igen med de praktiska fickorna! Älskar färgen och mönstret, och längden på ärmarna!
- People Tree Ruched Pencilskirt Black: en kjol att använda både till vardags och fest, svart passar till allt! En vanlig vit tshirt och du ser genast lite mer glammig ut när du drar på den fina kjolen till!


Ett stort grattis till Julia, från Karolina och Maja!

(Julia - maila Karolina på den här adressen: karolina@buymyoutfit.com, så ser hon till att du får den klänning du väljer hemskickad!)

Sist men inte minst: Som tack för att så många deltog i tävlingen och delade med sig av sina favoritplagg, så har Karolina bestämt sig för att erbjuda er en specialrabatt från och med nu och fram till kl. 12.00 imorgon. Alla som tävlade har möjlighet att handla med 20% rabatt!!! För att göra det anger du koden: husmorsskolan i kassan. Så passa på att rusta upp sommargarderoben, vetja!

1 kommentar:

  1. Men åh vilken överraskning, så himla glad jag blev (är)! Efter en natt med ett troll som håller på att få tänder var detta en fantastisk energiboost! Tack tack tack!

    SvaraRadera