måndag 6 oktober 2014

Grundkurs i Vintagestickning!

Pssst!

Nu håller jag grundkurs i vintagestickning i samarbete med Vintagefabriken igen - precis som förra året!

Den 6:e november kl. 18.00 går kursen av stapeln i Vintagefabrikens härliga lokaler i Midsommarkransen - Stockholm! Då blir det stickning, jazz och godis - i en salig blandning!

Jag kommer att lära er som deltar att sticka den randiga halsduken som syns på bilden. Det är också fritt fram att ställa frågor/ta med andra projekt som du behöver hjälp med!

(OBS: Kursen kräver inga förkunskaper.)

Här hittar du all info om kursen samt anmälningsformulär. Hoppas att vi ses där!

6 kommentarer:

 1. Tycker det diagonala mönstret är så fint men har inte själv möjlighet att delta.
  Hoppas ni som får en trevlig dag!
  /Karolina

  SvaraRadera
 2. Jag bor för långt bort från Stockholm och kan således inte heller vara med på detta trevliga arrangemang. Finns det någon möjlighet att köpa mönstret till den vackra polkarandiga halsduken? Älskar randigt!

  SvaraRadera
 3. Jag har samma fråga som föregående: är det möjligt att få köpa mönstret till den fina halsduken?
  Har tyvärr inte möjlighet att delta i kursen då jag jobbar kväll på torsdagar ...

  SvaraRadera
 4. Jättefin halsduk, men jag har heller inte möjlighet att delta. Så jag undrar som de tidigare, om mönstret finns till försäljning. Mvh Ann-Marie

  SvaraRadera
 5. Hej alla ni som frågar om mönstret! Vad roligt att ni tycker om sjalen! I nuläget kommer jag inte att sälja mönstret separat eftersom det ingår i ett särskilt kursmaterial som jag tagit fram till kursen. Så länge jag använde just det materialet måste det få vara exklusivt för de som väljer att gå kursen. Hoppas ni förstår!Däremot kan jag tänka mig att göra det längre fram om det är så att jag byter kursmaterial (vilket jag planerar att göra inför nästa år). Återkommer med mer info i så fall! Tack för visat intresse!

  Med vänlig hälsning Maja

  SvaraRadera
 6. Då har vi något att se fram emot istället :)
  //Karolina

  SvaraRadera