fredag 15 juni 2012

Forna glans!Jag fann en liten samling heltjusiga filmisar på loppis häromdagen. Korten har ett annat format än de jag sett tidigare - de är större och tryckta på riktigt fotopapper! På baksidan kan man läsa namnet på filmstjärnan i fråga. Det är filmbolaget "Warner Bros" som gett ut filmisarna en gång i tiden... Visst är det inspirerande att se de forna skönheternas frisyrer och kläder!

Jag tänker rama in de välbevarade bilderna och hänga dem i min blivande ateljé, när den blir färdig. Arbetet med målning och tapetsering har stått stilla ett tag, eftersom det har varit så mycket med trädgården och växthuset, men snart ska jag göra ett rejält ryck med renoveringen igen. Jag kommer att behöva rummet i höst när jag ska jobba med stickdesign och andra spännande saker!

6 kommentarer:

 1. Åh vilka fina filmisar, jättevackra! Jag älskar sådana där gamla bilder på folk och kolla på deras kläder och accessoarer.
  De kommer sannerligen att pryda sin plats i din nya atelje.

  SvaraRadera
 2. SÅå snygga bilder av vackra damer! (Var går du på loppis nånstans?? Sånt hittar jag aldrig..)Och så inspirerad jag blir av dina planer på ateljén och höstaktiviteter. Jag har ju en friggebod som nu är en bokbod, men den SKA ha plats för kreativitet också. Men är inte riktigt där ännu. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder. Lyllos dig!

  SvaraRadera
 4. Det där var ett riktigt fynd. Det är ju riktiga fotografier. Synd att du hann före mig...:)

  SvaraRadera
 5. älskar sånt här!
  och marilyn monroe :)

  SvaraRadera