tisdag 5 februari 2013

Symöte - En liten fågel!

Hej och alldeles väldigt välkomna på symöte!

Vad roligt att vi är så många på Ravelry nu också!

Jag jobbar just nu med mönsterstickning, och skissar på olika typer av flerfärgsmönster. Den lilla fågelen, "blev över". Därför passar jag på att lägga upp diagramet här om någon av er händelsevis skulle hamna i "fågelnöd". Kanske kan pippin få plats på en mössa eller en kofta någonstans i världen. Det är ju det som är det fantastiska med mönster - precis som fåglar har de vingar och flyger ut över världen för att hamna där man minst anar det. Fascinerande!Hur går det för er med stickandet, virkandet och sömmandet? Lämna gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länkverktyget nedan:


7 kommentarer:

 1. Hej!
  Ibland känns det som jag är en grottmänniska som stigit in i 2000-talet. Så är dock inte fallet utan jag är jättemed på det mesta som har med datorer och internet och göra men du eller någon annan vänlig själ skulle möjligen inte kunna vara snäll och göra liten förklaring till hur man skriver, lägger ut sina alster och dylika saker på Ravelry. Har varit medlem där länge men mest för att leta mönster.

  Med handarbetet går det bättre. Fast jag tappar fokus och börjar på nya saker hela tiden för jag har så mycket jag vill göra. Så just nu pågår en apa, en mössa, en liten väska och ett gäng glasunderlägg. Vad jag kan komma på i alla fall ;) Och drömmen om att sticka en tröja ligger och gnager i skallen. Men det kommer.

  Hälsningar Karolina, som tro det eller ej faktiskt jobbar med datorer dagligen :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Vill gärna vara med på symötena. Spännande att se vad alla hittar på och få inspiration.

  Fin fågel! Får snart ta tag i att lära mig att sticka :)
  Malin
  http://dreamsofm.wordpress.com/

  SvaraRadera
 3. Hej
  Den här veckan har jag inget inlägg men jag stickar pa för fullt sa om nagon vecka är jag med pa sparet igen!
  Däremot har jag tittat igenom alla fina bidrag och det är ju hur mycket fint som helst!

  SvaraRadera
 4. Hej! Karolina: jag hade oxå svårt att ladda upp nåt foto. Vore underbart ifall nån har tips... Ikväll är jag bara FÖR trött för att ens ta fram något handarbete - men hör och häpna: jag håller just på med min allra första FLÄTstickning! Tack underbara Marie som skapat ett SÅ pedagogiskt mönster så t o m JAG vågade mej på det! Även en virkad mössa - eller så blir det grytlappar (vi får se) och en disktrasa är i görningen här. Ha det gott alla! /Carol

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Det var ett tag sedan jag deltog i symötet. Jag är glad att vara tillbaka igen. Spännande med mönsterstickning.

  SvaraRadera
 6. Jag vill jättegärna vara med i syföreningen. Ikväll har jag både mönsterstickat på ett par handledsvärmare och stickat randigt på en sjal.
  /Efwa - Medea

  SvaraRadera
 7. HUr gör man om man vill gå med i Syföreningen?
  Verkar vara ett roligt sätt att hitta till andra handarbetare

  SvaraRadera