fredag 15 februari 2013

Tårtkalas!

Igår eftermiddag bakades det tårta här. Äh, bakades och bakades... det var kanske att ta i. Tårtbottnen var en sådan där färdig historia från affären, hjärtformad dagen till ära, och som om det inte var nog med det så provade vi en väldigt konstgjord tårtfyllning som består av ett pulver som rörs ut i mjölk. Sedan blandade vi jordgubbsfyllningen med grädde, till en fast kräm. Det blev supergott! (Men säg inte det till någon;)

Jag ville göra en sådan där amerikansk tårta/kaka med fyllning i mitten och ovanpå - inte på sidorna. Tycker alltid att det ser så gott och fint ut när Alicia gör sådana tårtor.

De röda tulpanerna köpte jag till min man.

Efter tårtkalaset bar det av ner på stan för middag och gissa vad, jo bowling! Jag bowlade mycket under min gymnasietid, men det är ju längesedan nu. Fy, vad roligt det var! Jag är så glad att jag kom på det igen. Gillar verkligen hela idén med bowling. Och på köpet får man ha så snygga skor på sig;)

3 kommentarer:

 1. HA HA HA "säg det inte till någon" fantastiskt!!!
  Ibland kan jag få omvända präktighetskomplex, och känna att jag måste leva upp till mina (småpräktiga) ideal, vara konsekvent mot mig själv och liksom välja "antingen eller". Och vem har bestämt det? Ingen annan än jag själv :-)
  Tack Maja för den lilla tankeställaren!

  SvaraRadera
 2. Gott med tårta! Jag köpte oxå tulpaner till min man!hehe =)

  SvaraRadera
 3. Men hjälp vad mycket roligt du hittat på OCH hittar på;) Kul.... får läsa mej om majas äventyr framöver förstår ja... ha en skön helg.. hälsa lillan;) Pia

  SvaraRadera