tisdag 17 september 2013

Symöte - När katten är borta...

 ...sätter mössen på sig basketkängor;)

Välkomna på symöte, förresten!

Jag har virkat och virkat på en beställning som ska postas idag. Bland annat 5 par små basketkängor! Gissa om jag kunde mönstret utantill, när jag var färdig...?

Här finns Järbos beskrivning på de söta små skorna, utifall någon annan också vill prova!

Det är verkligen höst i luften nu - och en av årets bästa handarbetstider har tagit sin början. Längtan efter ull och värme, planerandet inför jul och vinter. Det är fint!Lämna gärna en länk med hjälp av länkverktyget nedan, om du vill visa oss andra något som du gjort:

3 kommentarer:

 1. Hej Maja!
  Vilka fina basketkängor! =) Ska nog prova att göra lite "nallskor" framöver till Lillemans älskade favoritnalle.

  Jag vill gärna gå med i syföreningen och har lagt en logga på min hemsida. Har följt symötena ett tag, och vågar mig nu på att vara med själv.

  Jag syr mest, och stickar en del med. Ibland kan det bli virkning och annat pyssel (som smycken, scrapbooking mm). Är en glad amatör, och jag försöker lära mig mer efter hand. Målet är bla en mönsterstickad islandströja samt en sydd 60-talsklännining. Älskar också att baka, och odla pelargoner.

  Här är länken till min blogg:

  Mamma Millans Memoarer:
  http://mmm-camy.blogspot.se/

  Är inte så haj på bloggande än, men lär mig de tekniska detaljerna efter hand hoppas jag.

  Ha en fin tisdag!
  Hälsningar
  Camy

  SvaraRadera
 2. Hej Maja,
  Idag har jag postat bilder med tanke på dig och att du tycker så mycket om Österrike;) Se och njut!
  En liten mössa blev det också på slutet.
  Nästa vecka får jag åka till Sverige igen, dock inte till Värmland utan nu till Lund där min dotter börjat studera!! I november kommer vi till Värmland en helg! Tills dess får du "hälsa" hemtrakterna från mig!

  SvaraRadera
 3. Det var länge sen jag var med på tisdagsmötet. Jag ska inte vara med denna gången heller men har länkat ett tips på fina blometiketter som är gratis att ladda ner. Spana in dom vettja.

  SvaraRadera