tisdag 3 mars 2015

Symöte - Mönstersläpp med buller och bång!

Hej där alla syföreningsvänner!

Så var det gjort! Mönstret till koftan Gertrud som jag designat, är släppt!

Det skedde igår med buller och bång och jag kände mig alldeles pirrig och glad hela dagen... Så spännande och häftigt att det redan är många som är på gång och ska sticka Gertrud.

Här kommer lite info till dig som också vill sticka Gertrud:

Mönstret kan köpas separat eller som del av ett materialpaket från Garnasinne. Förutom garn och mönster kan du också komplettera ditt materialpaket med knappar som jag tagit fram speciellt för ändamålet.

Som grädde på moset har Åsa (som driver Garnasinne) och jag dragit igång en Knit-a-long på Facebook, där alla som vill får vara med och dela tips och inspiration kring sin Gertrud-stickning!

Tänk vad underligt och underbart att det här mönstersläppet, som ju varit målet för Åsa och mig när vi jobbat med detta under de senaste månaderna, bara är början på massor av Gertrud-stickning och stick-gemenskap framöver! Det känns lite som en oväntad gåva :-)

Hur går det för er med handarbetandet? Någon HNS:are som ska sätta fart med Gertrud? Lämna gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länkverktyget nedan.5 kommentarer:

 1. Det är en så söt kofta, lycka till alla som tänker sticka den!

  SvaraRadera
 2. Åh va roligt! Vilken kul grej med knit-a-long på FB! :)

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin kofta! Ska fundera på saken... . Blir så sugen att sticka. Skulle bli så fin till sommarkvällar.

  SvaraRadera
 4. Hej Maja! Den här koftan är verkligen som en dröm, jag har beställt två mönster, ett ska jag ge bort. Garnet kommer i helgen och då ska jag börja. Det här skall bli en njutstickning har jag bestämt, jag ska vara omsorgsfull med förarbete, göra många provlappar, prova hålmönstret innan mm för att det skall flyta på perfekt.
  Kommit bokcirkeln igång snart också?
  Hälsningar Carin i Oslo!

  SvaraRadera
 5. Åh nu hittade jag det här jättesent, så knit-a-longen är väl slut, men jag kommer nog köpa mig ett kit iaf :D Vad fantastiskt roligt att jag hittade din blogg. Det känns som att vi verkligen gillar samma saker. Jätteroligt att hitta hit :D

  SvaraRadera