fredag 15 mars 2013

Hjälpstickningscafé på gång!

Nästa lördag, närmare bestämt den 23/3 kl. 14.00-17.00, blir det "Stickcafé" i Trefaldighetskyrkans församlingshem. Då är alla stick- och virkglada hjärtligt välkomna att hugga i med lite hjälpstickning, så att vi kan skicka värmande plagg till bebisarna på Panzissjukhuset i Kongo.

Elisabeth Taylor (som syns stickande på bilden) kommer med all sannolikhet inte, men det gör däremot Bertli Jonsson från PMU, som kas berätta om sitt arbete med hjälpverksamhet i Kongo. Bertil har också mycket intressant att säga om situationen i Afrika i stort. Dessutom finns där förstås kaffe och the, goda kakor och en hel massa trevliga värmlänningar att prata med!

Förhoppningsvis blir det också garn- och bokförsäljning i samband med stickcafét. Återkommer med mer info om det så snart jag vet säkert.

Hjärtligt välkomna ska ni vara!

3 kommentarer:

 1. önskar jag var närmare! en massa trevliga värmlänningar att prata med vore inte så dumt! ha det så trevligt!!
  Karin- Ida

  SvaraRadera
 2. Åh, hade så velat gärna komma!!! Tänk så inspirerande det var i Vårgårda... Jag har börjat samla på mej moulinegarn till Panzi/Dorkasverksamheten. Det var en glimtare om att de behövde sådant dit på kyrkkaffebloggen för ett bra tag sedan. Har kontaktat PMU men de vet inte när nästa sändning går dit, men det går ju bra att hamstra sånt tills dess. Ha en UNDERBART härlig stickdag nästa lördag!/Carol

  SvaraRadera
 3. Detta låter ju alldeles underbart! Ha så kul allihop!

  SvaraRadera