onsdag 6 november 2013

Rolig mönsternyhet och förmånligt Excelana-erbjudande!

Hallå där!

I går släpptes en fantastisk mönsternyhet! Det är bloggerskan Tasha Moss, som driver bloggen "By Gum, By Golly" som har designat världen finaste basker - i Fair Isle-teknik och med rötter i 1940-talet! Den heter "Victory"!

När jag såg att Tasha hade använt sig av Excelana - det garn som jag säljer i Manufakturen, och dessutom skapat en fantstisk färgkombination, blev jag så glad! En sådan här basker, måste jag sticka - bums!Med anledning av den här roliga händelsen, bestämde jag mig hastigt och lustigt för att hålla Excelana-kampanj i dag!

Exelana finns i 8 färger: Powdered Egg, Cornflower Blue, Ruby Red, French Rose, Persian Grey, Saharan Sand, Alabaster, Nile Green

För 230 kr (ordinarie pris 270 kr), kan du köpa de 5 nystan som behövs för att sticka dig en egen "Victory". (OBS! 1 paket per kund)

Garnpaketet innehåller 1 nystan av var, i följande färger:
 • Cornflower Blue
 • Nile Green
 • Alabaster
 • Ruby Red
 • Powdered Egg
Vill du sticka baskern i en annan färgkombination? Då är det bara att lämna en kommentar i kassan, och tala om vilka fäger du vill ha istället, så fixar jag det!
Det finurliga är att Tasha, som skrivit mönstret, kommer att lägga upp ett instruktionsinlägg på sin blogg, där hon ger tips på hur man tar sig igenom det på bästa sätt. Därför är detta ett ypperligt tillfälle för dig som vill prova på flerfärgsstickning, och dessutom få chansen att bekanta dig med vintage-garnet Excelana!

Här kan du läsa mer om mitt erbjudande och detaljer kring garnet.

OBS! Här finns mönstret att köpa/ladda ner! (Pris: 33 kr)

Uppdatering: 8/11 11.00. Egentligen gällde kampanjen bara i onsdags - det är därför länken inte har fungerat efter det. (Många har hört av sig och undrat...) Men eftersom intresset för garnpaketen verkar vara så stort, så är det väl inget att knussla med! Jag har lagt upp ytterligare ett begränsat antal garnpaket i nätbutiken och öppnat länken igen. Först till kvarn får köpa!

8 kommentarer:

 1. Skoj! Hade jag inte redan haft vantar på gång i alla åtta färger hade jag testat den här.

  SvaraRadera
 2. Sara: Ja, du har ju en del att göra nu;) Ska bli SÅ roligt att se de där vantarna färdiga sedan! För att inte tala om koftan:)

  Hälsar Maja

  SvaraRadera
 3. Koftan är i full gång. Jag är osäker på (det är jag i o f s alltid) om garnet räcker men jag kommer ju ha minst ett halvt nystan från vantarna att ta till om det kniper. Mönstret är fantastist kul då det är en bra balans mellan rutin och omväxling. Excelana är ju dessutom så skönt att sticka med :-)

  SvaraRadera
 4. Sara: Jag tycker att jag brukar uppleva att Excelana är överraskande drygt... Ett nystan räcker längre än vad man tror. Vad roligt att koftan är i full gång!

  SvaraRadera
 5. Men vilken jättefin basker. En sån skulle man ha:)

  SvaraRadera
 6. Den är verkligen jättefin.

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Linken till erbjudandet fungerar inte.
  H. Synnöve

  SvaraRadera
 8. Synnöve: Hej! Egntligen varade kampanjen bara under onsdagen - men nu fungerar länken igen, och jag har öppnat kampanjen ytterligare en tid!

  Mvh Maja

  SvaraRadera