torsdag 4 april 2013

Sewing Bee - ännu ett tv-tips!


Det blev många tv-tips, här på bloggen nu! Men jag kan inte låta bli att uttrycka min oreserverade förtjusning över det nya engelska tv-programmet: "The Great British Sewing Bee"! Jag har redan sett första delen två gånger...

Sewing Bee, är en sömnadstävling för hemsömmare. Upplägget liknar det som "Hela Sverige bakar" hade, det vill säga de tävlande får olika utmaningar som de ska genomföra på en viss tid. Den äldsta deltagaren är 81 år - en alldeles förtjusande dam med ett otroligt kunnade!

Behöver jag säga mer än så? Programmet innehåller allt en handarbetstokig anglofil kan önska sig!

Här kan du titta!

8 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Vilken rolig serie! Helt underbart att se dem skapa sina egna kreationer. Måste följa med i programmet!

  SvaraRadera
 2. Tittade så fort jag såg ditt tips. Underbar inspiration!! Väntar redan på nästa avsnitt... Frågan är nu hur man ska veta när nästa avsnitt kommer?

  SvaraRadera
 3. Tittade just på programmet. Njöt i fulla drag och ser fram emot nästa avsnitt! Tack för tipset. Det "engelska" programformatet är en underbar motvikt till det amerikanska. Mer lågmält men mycket hemtrevligt.

  SvaraRadera
 4. Vilket fantastiskt program! Hoppas att nästa avsnitt kommer snart.

  SvaraRadera
 5. Anna: Det verkar som att nästa avsnitt kommer på tisdag, så håll ut! ;) Jag tror att programmet kommer ut här: http://www.bbc.co.uk/programmes/p0165nj8

  SvaraRadera
 6. Så kul att se, tack för att du har letat fram det till oss!

  SvaraRadera
 7. Men vad lustigt! Jag har varit på Mallorca och råkade se just det här programmet på BBC (tror jag) och blev helt fast. Tänkte; att vad synd att man inte kan se fortsättningen. Och så tipsar du om just det programmet. Tack!

  SvaraRadera
 8. Ursäkta en TV-analfabet, men VAR ser man det här programmet om man befinner sig i Sverige. Det går väl inte på någon svensk kanal, eller gör det?

  SvaraRadera