måndag 8 april 2013

Vardagsmat!


Visst är det intressant och lite festligt att de fem inlägg här på Husmorsskolan, som flest läst genom tiderna handlar om vardagsmat! Gammal hederlig husmanskost som panerad fisk och köttbullar i ugn. Det verkar också som att många vill göra sin egen chokladpudding - och det förstår man ju, med tanke på hur gott det blir och hur fantastiskt enkelt det är! Annat som folk vill veta mer om är hur man kokar äppelmos och torkar trattkantareller...

Att sådana här vardagsnära aktiviteter intresserar och engagerar, gör att jag tror att det finns hopp om framtiden! Ropen skalla: Mer hemkokt äppelmos åt alla!

6 kommentarer:

 1. Sannerligen, snabb och enkel vardagsmat engagerar :)

  http://minlillakokvra.blogspot.se/2013/01/busenkelt-middagstips-for-stressade.html

  SvaraRadera
 2. Tror att söka tips, råd och inspiration gällande mat och dess tillvaratagande är vad många använder internet till. Håller med dig om att det är fantastiskt och glädjande att det är det som lästs mest på din blogg.

  SvaraRadera
 3. Det är gott med vanlig hederlig husmans kost.
  Jag lagar detta ofta.
  Ha en bra dag
  kram

  SvaraRadera
 4. Det var så jag hittade hit :-) Sökte på köttbullar i ugn och sedan dess är jag en ständigt återkommande besökare!

  - Tess

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt med "gammal" matlagning :) Jag lagar ganska mycket mat från mina gamla husmorsböcker och köksalmanackor från 30- och 40-talet och samlar dem inläggen under kategorin Mitt glada kockumskök.
  http://queenofkammebornia.se/category/mitt-glada-kockumskok.html

  SvaraRadera
 6. Chokladpuddingen är ju bara så god! Har gjort den flera gånger!! Kram

  SvaraRadera