lördag 22 december 2012

Klappbestyr!Idag har vi både packat och lackat, tills vi var så trötta att vi var tvungna att styrka oss med varsin portion prinskorv och rödkål. Ja förresten - att slå in paket är inte det enda jag gjort idag. Nej då, här har lagts in sill, klätts julgran och lyssnats på julmusik.

I år fann jag "stickat" julklappspapper på Panduro, något som inte helt oväntat föll mig i smaken! Jag använde mörkrött ullgarn som paketsnöre till det fina pappret. Det blev väldigt tjusigt, tycker jag! Resten av klapparna slog jag in i klassiskt brunt paketpapper som jag lackade med röd eller guldfärgad lack. Det luktar så gott när man lackar! Jul, liksom...

En och annan pappersblomma blev det också. De blir ju snygga färgklickar på de bruna paketen... Och så hade jag ett ark med väldigt fina etiketter som jag köpte på julrea förra året. 

Nu är julklappsbestyren så när som klara, och för en som i vanliga fall brukar slå in klapparna i elfte timmen (bokstavligen) får det nog betraktas som någon typ av rekord:)


3 kommentarer:

 1. Väldans fint! Otroligt vad mycket "stickat" det finns nu för tiden. Man är ju riktigt "modern".

  SvaraRadera
 2. Tack själv, Maja!
  Dina inlägg glädjer alltid. Här har just bestämts att jag hoppar över julen i år.
  Inget "synd om" för det! Jag väljer själv och är SÅ rädd ge dåligt samvete att jag knappt vågar tala om...
  Ha det gott i helgerna!
  Eva

  SvaraRadera
 3. ...hittade också pappret på Panduro men orkade inte ställa mig i den långa kön.När jag väl kom in nästa gång så var just detta papper slut på våran närmaste Panduro (typiskt)...håller med Kerstin...har nog inte set så mycket stickat som just i år...kul...

  SvaraRadera