torsdag 6 december 2012

Toffeltips!


Bor man i ett hus med gammeldags trapphus (läs oisolerat...) så får man sannerligen lära sig vad kyla är, i dessa dagar. Men med raggsockor av ull och bra tofflor på fötterna, går  mesta att överleva!

På fötterna har samtliga familjemedlemmar (utom en) Kero-tofflor. Det är det som är grejen! De värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt... Dessutom är de handsydda i Sverige och håller hur länge som helst! En bra investering, vill jag lova... 

Jag blir alltid så varm i hjärtat när jag ser mina stora tofflor stå, bredvid lillans små! Den där bilden påminner mig om att hon finns här, med sina små fötter bredvid mina stora.

Nu ska jag lyssna på julmusik och sticka alldeles väldigt mycket så att jag kommer framåt med mina mönster!

5 kommentarer:

 1. Vilka söta tofflor! Jag är faktiskt på jakt efter nya tofflor, så det här var ett väldigt bra tips!

  SvaraRadera
 2. Underbara tofflor, jag har några liknande med pinglor på som jag tyvärr sällan använder för att de låter lite mycket :)

  SvaraRadera
 3. Vill också ha! Jag sliter ut ett par skinntofflor om året. Jag brukar köpa tofflor på Gotland, Ödins garveri, men de håller inte så länge. Det låter mycket intressant att Kerotofflorna håller länge. Har du köpt dem någonstans i Värmland?

  SvaraRadera
 4. Jag älskar verkligen keros skor och näbbstövlar! Ska lämna mina gamla näbbisar till skomakaren och hoppas att han kan sul om dem för nu är de svinhala! Sök på Keros,de finns i Lappland. Deras röda näbbstövlar är bara så otroligt snygga! Men dyra..

  SvaraRadera
 5. Bor man i gamla hus så lär man sig :)
  Ser härliga ut! Här gås nu i typen "farfarstofflor", rutiga med blixtlås och gummisulor. Och sköna!

  SvaraRadera