onsdag 29 maj 2013

En liten rapport!


Idag har jag haft skissdag i ateljén. Jag jobbar med designförslag inför våren/sommaren 2014, vilket passar fint nu när det ändå är tid för vår-/sommarkläder. Snart är det dags för inlämning av skisserna...

Utanför mitt fönster har det ömsom regnat och ömsom ljusnat. Den ståtliga lönnens löv är fortfarande täckta av små, små regndroppar och ett grått dis har lagt sig över staden. Jag är på ett behagligt humör.

Ler lite varje gång jag råkar få syn på mina naglar. De är sedan igår alldeles knallröda, något som inte hänt sedan jag var barn och fick låna någon vuxens nagellack - om det ens hände då? Det är väl lite barnsligt det där, med att måla naglarna? Men kul också och ett ganska anspråkslöst sett att sätta färg på vardagen. Lillan är alldeles tokig i nagellack och hennes intresse har nog smittat av sig lite på mig med... 

(Det röda nagellacket är förresten av märket Mavala i nyansen "London".)

Nu ska jag snart ta itu med middagen. Idag blir det citruspasta! I kvällningen ser jag fram mot en liten promenad - jag ska se efter om liljekonvaljerna har slagit ut idag. Om de har det ska jag plocka mig en stor bukett!

1 kommentar:

  1. Hej. Du ser ut att ha fina färg på dina naglar. Det är fint tycker jag. Det gäller att förgylla så mycket man kan. Du ser ut att ha en fin blogg. Gillar att få tips, så jag la till dej hos mej..hoppas det är ok? :) ha det gott.

    SvaraRadera