tisdag 23 december 2014

Dagen före dopparedan!


I dag tar syföreningen en liten paus och så återsamlas vi nästa tisdag som vanligt! Det är för att jag vill ta chansen att sprida ut mig med så mycket julbloggande som möjligt under dagen... Det är så spännande så här dagen före dopparedan!

Vi ska klä granen, som redan är inne och försedd med en sådan där förbenad ljusslinga som kan få vem som helst att tappa humöret... Men jag klarade det och svor bara pyttelite;)

Så här ser den ut i oklätt tillstånd:

Hoppas kunna bjuda på en bild av den färdigklädda granen, lite senare.

Snart ska jag ta itu med att griljera skinkan. Inspiration till griljeringen har hämtats ur Husmoderns Almanack från 1959... Sedan ska jag göra ett och annat tillbehör till julbordet, slå in julklappar och plocka fram juldukar, bonader m.m. Så det finns att göra, om man säger så!


1 kommentar:

  1. Kära Maja, det ser så juligt och mysigt ut på dina bilder! Jag hoppas också kunna publicera ngr bilder på vårt julstök, nu när jag fått en ny fin kamera i födelsedagspresent, har jag ingen ursäkt längre😇 Jag önskar dig och din familj en fin julhelg och ett gott nytt år! Det var roligt att lära känna dig irl i år! Kanske ses vi på fårfest i Kil i februari, funderar på att åka dit!🎅🎄🎁🎉

    SvaraRadera