tisdag 16 december 2014

Symöte - Julsjalen!

Hej syföreningsvänner!

Det lackar mot jul i rasande fart. Så mycket som ska sys ihop när det gäller Manufaktur och bloggjobb - innan julefriden till fullo kan sänka sig över mig här i Arvika. Men ibland sätter jag mig en stund i skenet av juleljusen och stickar på en liten "onöda"...

Kunde nämligen inte motstå att göra min egen tappning av Garnomeras julsjal. Flinka Maria har gjort ett underbart litet "sjalrecept" som ger en rätstickad sjal med långa snibbar och tofsar i ändarna. Sådan där enkel stickning som är skön att ägna sig åt när man har mycket i huvudet och egentligen bara önskar sig en stunds rekreation.

Pröva, så får du se!

Garnet som jag stickar med är lite extra fint för mig, eftersom jag köpte det i Brighton i somras. Bara två nystan... Det kommer från Blacker Yarns som färgat grå ull - vilket ger den här "dimmiga" effekten. Känns fint att just Brighton-garnet får bli en julsjal!

Vad gör du för festligt? Lämna gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länklerktyget nedan:


2 kommentarer:

 1. Gillar färgerna på din sjal.
  Detta får bli årets sista symöte för min del och inget mer handarbete för i år.
  Nu åker jag på semester och önskar er alla en riktigt god jul med massor av garn och ett gott nytt år!
  /Karolina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för all inspiration som jag får här! Du skrev i september om en fuskpolo i rutigt mönster. Det rutiga mönstret använde jag till en mössa som jag har stickat i höst.
  /Maria

  SvaraRadera