tisdag 30 december 2014

Symöte - Puff på ärmen!

Hej, handarbetsvänner!

Vi tar allt ett litet symöte så här i mellandagarna... Jag tänker visa er en enda sak: En puffärm!

Varför vill jag visa er den då? Jo - för att jag är upp-över-öronen stolt över den förstås!

Jag har stickat och repat upp och stickat och repat upp... Enda tills jag nådde fram till ett resultat som överensstämde med den ärm jag såg för mitt inre. För puffärmar - det är allvarliga saker det! Det gäller att hitta den rätta puffen - alldeles lagom fluffig och elegant. Eller hur? Och att konstruera en sådan puffärm som dessutom stickas uppifrån och ner - det tog mig en hel del tankekraft och experimenterade. Men nu har den blivit verklighet: Mina drömmars puffärm!

Ni undrar kanske vad jag ska med den till? En ensam liten puffärm är väl inte mycket att hänga i julgranen, liksom. Men lugn... Puffärmen sitter på en naggande god liten kofta som jag designar för en garnbutik. Mer info kommer snart - närmare bestämt i januari!

Det var veckans symötesinspel från mig! Jag vill passa på att tacka alla er som deltagit i årets symöten! Jag är så glad för det! Tänk bara vad roligt det är med alla dessa idéutbyten! Ett GOTT NYTT handarbetsÅR önskar jag er så här lite i förtid.

Hur har ni det nu förresten? Stickas eller virkas det något i juletid? Lämna i så fall gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länkverktyget nedan:

1 kommentar:

  1. Jag har en fråga till dig som stickar mycket: vilka är dina favoritstickor? Det finns så många olika märken och material och i olika prisklasser... Är dyra rundstickor bättre än billigare? Nyfiken på vad du har för erfarenheter och favoriter!

    Vänliga hälsningar Linda W


    SvaraRadera