fredag 11 mars 2011

Garnvindan!Det här med att blogga är en sällsam resa. Man möts av så mycket värme och generositet! Gör nya bekantskaper och komunicerar med människor över hela världen.

Efter mitt inlägg om att nysta garn hörde en trogen läsare av sig och ville skänka mig en av sina garnvindor eftersom hon själv inte hade användning för den och tyckte det skulle vara roligt om den blev till nytta för mig istället. Så nu är jag stolt och lycklig ägare av en fin liten garnvinda. Ska bli så roligt att inviga den i helgen!

Tusen tack för att du hade vänligheten att skänka mig din vinda, ElsaMarianne! Jag kommer att använda den med stor glädje!

2 kommentarer:

 1. Men visst är det fantastiskt med alla underbara läsare som vill dela med sig!
  Jag, som är en snabbläsare av rang, fick ett underbart bokpaket skickat till mig av en läsarrinna, en annan ville skänka mig ett piano (!), något jag av platsbrist tyvärr fick tacka nej till.
  Blogglandia är en fin plats att hänga på.
  Grattis till garnvindan!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin gåva!! Varje gång jag använder min loppisfyndade garnvinda så njuter jag. Minns innan hur jag använde stolsben och fick trassel om jag inte hade nån som kunde hålla i.
  Passar på att önska en trevlig helg!
  Själv är jag hemma utan man och dotter i helgen så gissa vad jag ska ägna mig åt i lugn och ro? Får hoppas det blir lyckade pyssel så att jag kan dela med mig på tisdag i symötet.
  /Alma

  SvaraRadera