onsdag 24 juli 2013

Ett litet fynd!Förra sommaren såg jag en söt barnklänning på restaurang "Lilla K" i Bollnäs. Bilden av den fastnade i mitt minne och broderiet med vallflickan och de små lammen ville inte riktigt lämna mig.

"Lilla K´s restaurang" ligger inrymd i den fina trädgårdshandeln, "Mobackens blommor". De har verkligen skapat en trivsam miljö där i växthuset. På väggarna hänger en mix av gamla halmhattar, blommiga sommarklänningar, hyllor med kokböcker, rutiga förkläden och andra fina saker. Ni förstår kanske att jag trivs där?

En del av föremålen som inramar restaurangen är till salu. Förra året gällde det inte den där barnklänningen som jag fastnade för - men i år, då gick det att köpa den! Jag slog förstås till.

Och vad ska jag ha den till då? Lillan har sedan länge vuxit ifrån storleken så tyvärr kan inte hon ha den. Klänningen får istället hänga som ett smycke på väggen i min ateljé. Jag har en del idéer kring broderier på stickade barnkläder, som jag vill utveckla - så den blir bra som inspiration till det.

1 kommentar:

  1. Brukar alltid ta en tur till Mobackes med cykeln när jag är i Bollnäs, det är så mysigt där!

    SvaraRadera