tisdag 9 juli 2013

Symöte - Nytt virkmönster!


Väkomna på symöte - ni som inte är på resande fot eller ligger på en badstrand någonstans utan tillgång till dator!

I går släppte Järbo Garn ytterligare ett av mina virkmönster. Ni börjar väl nästan förstå att det är en hel serie av mönster, som jag tagit fram åt dem? 

Oj vad jag har virkat under de senaste månaderna... Mer än någonsin:) Och jag har haft väldigt roligt under tiden, även om det krävts ihärdighet arbete för att bli klar med allt i rättan tid!

Den här gången är det mat som varit temat och som vanligt lekvänligheten som stått i centrum. En hamburgare med tillbehör, korv med bröd, full english breakfast (ägg, bacon och en champinjon), köttbullar och makaroner - och så mina egna ögonstenar: mjölkflaskan och syltburken.

Varsågod att virka om ni vill! Mönstret är som vanligt gratis och finns att hämta här! Jag har virkat samtliga modeller med Järbos "Soft Cotton" - ett väldigt sympatiskt garn.

Här kommer fler detaljbilder:Någon som har något på lut att visa upp? Lämna i så fall gärna en länk till ditt syföreningsinlägg, med hjälp av länkverktyget nedan:

6 kommentarer:

 1. Maja, det här är ju perfekt! Jag har gått och klurat på några små virkade ätbarheter för min systerson att leka med, nu vet jag precis vad jag ska virka ;-)

  SvaraRadera
 2. Jättefint!! Tack för att du delar med dig av dina fina mönster!

  SvaraRadera
 3. De är så söta. Ägg har jag virkat en gång men det mönstret var jag inte nöjd med så jag fick testa mig fram. Jag är nog lite trött idag för jag råkade lägga in min länk på fel inlägg, men det är en länk på rätt inlägg också.

  SvaraRadera
 4. Maja, jag gjorde det! Men jag valde dina glassar, de är ju helt underbara. Jag gillar att du valt såna klassiska glassar som förlagor. Nu ska här virkas glassar på stranden resten av sommaren och när min lille systerson fyller år i vinter ska han få en hel hög med virkade glassar att leka glasskiosk med. :-)

  SvaraRadera