lördag 19 oktober 2013

En folklig trio!

Ni som har, eller har haft små barn i huset vet säkert hur det är med det ständiga snubblandet och snavandet över leksaker som lämnats kvar på mer eller mindre lämpliga ställen. Jag måste väl erkänna att jag inte alltid jublar över de där högarna (även om min grundinställning är att det är härligt att barn leker!).

Men när jag ska duka frukostbordet och möts av tre gamla folkdräktsdockor som tydligen varit ute på vift - då blir jag bara glad! Så glad att jag var tvungen att ta en bild av trion. De såg så fina ut tillsammans!

Dockan som ligger närmast i bild tror jag att mamma hade som liten, sedan jag - och nu lillan. Det är därför hon är lite luggsliten. Men fortfarande så fin ändå!

1 kommentar:

  1. Jag delar din inställning, nu när barnen är större, snubblar man inte längre över leksaker utan vanligtvis skolväskan och omkringliggande kläder! Jag försöker då säga till mig själv att inte reta mig så på dessa högar heller, för om ett par år bara, ja då kommer jag att sakna dem, barnen alltså, men kanske högarna också...

    SvaraRadera