måndag 7 oktober 2013

Göra fint!


Det har varit lite glest här på bloggen de senaste dagarna. Det beror helt enkelt på att jag har haft fullt upp med stickstämma i Ransberg, för att därefter komma hem till "mârten" här i Arvika med karuseller och karameller.  Däremellan har jag stickat, virkat och redigerat mönster.

Idag har vi satt igång ett renoveringsprojekt som egentligen skulle ha gått av stapeln i somras - men som inte riktigt fick plats då. Vi flyttar om på andra våningen - flera av rummen byter funktion och det kommer att bli väldigt bra. Lillan ska bland annat få nytt rum, med en dörr att stänga om sig. (Tidigare har hon bott i ett genomgångsrum.) Därför ska lister få ny färg och väggar nya tapeter. Dessutom ska en hel massa andra saker fixas till.

Den ljuvliga, ljuvliga Liljekononvalje-tapeten kommer att sitta i vårt blivande vardagsrum. Det känns som en dröm att jag ska få vara omgiven av liljekonvaljer, dagarna i enda...

Jag rapporterar mer när vi kommit en bit på väg!

3 kommentarer:

 1. Hej på Dig Maja!
  Jag har letat efter myntagele och hamnade hos Dig bla.
  Eftersom Du kommer från Arvika så blev jag nyfiken...
  Mina Kära väninnor bor i Dina trakter s.a.s.
  Nu ska jag vidare till gelen......men jag har länkat Dig hos mig......för att komma ihåg Din sida som är så intressant. Är det OK?
  Kramar från Dalsland

  SvaraRadera
 2. Hej
  Tack för en underbar sida, jag letar efter mönstret till luftballongen med tomten. Skulle så gärna vilja virka två till våra tvillingtjejer!

  Hittade inte här eller hos Järbo.

  Med vänlig hälsning, Anna

  SvaraRadera
 3. Maki: Välkommen hit!

  Anna: här hittar du min luftballong tillsamman med resten av den design jag gjort för Järbo - scrolla till längst ner på sidan:
  http://www.jarbo.se/beskrivningar/?garn=&kategori=&kvalite=&teknik=&designer=29&inspiration_nr=&lang=s&btn2=S%C3%B6k

  Lycka till med ballongerna!!

  Mvh Maja

  SvaraRadera