onsdag 16 oktober 2013

På vift!

Interiör från Svenskt Tenns Tesalong, Foto: Svenskt Tenn
Jag har varit på vift - och för ovanlighetens skull utan att ha min kamera i bagaget, så här kommer en liten redogörelese, mestadels i ord:

Igår, vid lunchtid bar det av till den kungliga huvudstaden. Där träffade jag Johanna, som jag skulle bo över hos, och vi styrde stegen mot ett av mina absoluta favoritställen - Svenskt Tenns Tesalong. På tesalongen är det så fint och hemtrevligt att man nästan svimmar!!! Att sitta där någon timme och dricka te, äta scones och insupa den genuina atmosfären - det är verkligen att ladda batterierna för mig. När vi hade druckit upp vårt te strosade vi runt bland allt det fina på Svenskt Tenn, och jag inspirerades av deras sätt att skylta och visa upp de olika föremålen. (I och för sig borde det ju inte vara så svårt med tanke på hur vackra föremålen är i sig, men jag tycker ändå att det är en bedrift;)

På kvällen åt vi middag här. Hur trevligt som helst och en underbar miljö även här. Kan verkligen rekommendera stället!

Idag har jag varit på ett väldigt givande jobbmöte, med två superinspirerande människor som jag kommer att samarbete en del med framöver. Vad vårt samarbete handlar om, kan jag tyvärr inte avslöja riktigt än, men kul som bara den kommer det att bli - det kan jag lova!

Just nu vilar jag mina trötta fötter här på tåget medan jag tänker på stickmönster och framtida utmaningar. Inte så illa det heller!

(P.S: En annan festlig sak som hände mig i Stockholm mitt i storstadsvimlet, var att jag sprang på en av mina kusiner med fru och deras lilla son som jag aldrig hade träffat tidigare. Så roligt att få hälsa på lilla kusinbarnet! Visst är det märkligt det där, att man nästan alltid stöter ihop med någon man känner, när man minst av allt tror att det ska ske!

4 kommentarer:

 1. :D
  Stockholm är inte alltid så stort!
  Svenskt Tenn är underbart!

  SvaraRadera
 2. Oh vad kul! Jag är också väldigt förtjust i Svenskt Tenn!
  När jag firade min jämna födelsedag i Maj fick jag en vacker ljusstake därifrån som kallas Friendship knot Den är så vacker och pryder sin plats på farmors gamla byrå!

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt när man träffar någon så där oväntat. Som om det finns någon som hjälpt till med planeringen för just det mötet. Underbart

  SvaraRadera
 4. Så härligt det låter! Väntar med spänning på vad mötet kan inbringa!
  /Carin

  SvaraRadera