fredag 21 november 2014

Julgarnsförsäljning i Göteborg!Jo då - du läste rätt! Det är JULGARN som ska säljas, inte JULGRANar...

Den 4:e december ska jag ut på roligheter! Då är det nämligen Julgarnsförsäljning i Sally Bazar Studio på Ånäsvägen 9 vid Redbergsplatsen i Göteborg.

Där finns också den härliga trion Garnasinne, Magasin Duett och Tant Kofta och vi håller öppet från kl 11.00-19.00. Samtliga försäljare laddar förstås med extra piffiga julerbjudanden och det kommer att finnas mycket julfina garner och sybehör att titta på!

Som om inte det vore nog så är det min egen lillasyster som ska hålla i försäljningen av fikat och det kommer förstås också att vara julinspirerat.


Jag kan knappt bärga mig - tänk vad roligt det ska bli! Kom för att handla klappar, klappa garn, fika eller bara för att prata en stund med oss, vet jag!

5 kommentarer:

 1. Å, vad roligt! Jag skriver upp det i almanackan.

  SvaraRadera
 2. Detta låter så otroligt trevligt!

  Anna

  SvaraRadera
 3. Låter jättetrevligt och roligt. Synd att jag bor för långt ifrån och inte kommer till Göteborg förrän till jul. Vi i Stickklubben Kalmar har Julgarnsplundring (alltså inte julgrans...) varje år efter jul, det är kul. Då tar alla med ett eller ett par nystan invirade i paket och så lottar vi ut dem. Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Typiskt att dagen är bokad med annat. Annars hade jag gärna kommit och hälsat på dig

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken tur jag har - just den dagen tar jag tåget till Gbg för att julborda med jobbet. Tänker nog försöka ordna med en liten ledig stund på eftermiddagen för att komma förbi hos er.

  SvaraRadera