fredag 11 februari 2011

Grattis Husmorsskolan - ett år idag!Idag är det på dagen ett år sedan jag tog mina första stapplande steg som bloggare... Oj, vad den tiden har gått fort! Och vad mycket glädje bloggandet har givit! Jag tänker till att börja med på kontakten med er läsare; alla uppmuntrande kommentarer och mail, de goda råden, inspirationen och de utvecklande kunskapsutbytena... Kontakter har knutits och broar har byggts. Fantastiska symöten och sockerkakskalas har hållits. Tack fina ni för det.

Och så tänker jag på det ständiga skapandet; sömmandet, bakningen, stickandet, läsningen, matlagningen, broderandet, planterandet, planerandet, inredandet, syltandet, saftandet o.s.v. Det är så roligt!!! En av livets sanna glädjekällor.

Sedan har vi skrivandet. Jag trivs med det. Har egentligen alltid tyckt om att skriva. Enda sedan jag var liten. Och nu plötsligt i och med den här bloggen har skrivandet fått ta plats i mitt liv på allvar. Jag är glad för det.

Sist men inte minst vill jag nämna de andra roligheterna som bloggen fört med sig. Som serien i Radio Värmland - P4, där jag pysslade inför julen. Och samarbetet med "Minnenas Journal" som ju kommer att pågå under hela 2011 i form av min egen spalt "Majas Husmorsskola". Har också ett annat litet skrivjobb på gång just nu. Mer om det när det blir aktuellt!

Förutom detta har jag huvudet fullt av uppslag till hur jag skulle vilja utveckla bloggen! Tar det lite pö om pö i den takt jag hinner med... Är till exempel glad för det nya upplägget med garnsponsorer som kommer igång på tisdag i samband med symötet. Får se hur det faller ut? Jag kan tänka mig att det blir lyckat!

Nu tackar jag för det gångna året och hoppas att ni vill hänga med mig in i framtiden:) Vi ses där!

Hälsar Maja

19 kommentarer:

 1. Hej MAja!..Grattis till dej som bloggat på så gött i ett helt år..Visst är det ett berikat sätt att kommunisera på:) JAg kanske inte har fått riiiiiiktigt så mycket som du fått via din blogg men jag tuffar på i mina fotspår och ja kanske händer det lite här med.. Kommer definitivt att följa dina skrivna ord och nyfiken som jag är måste jag oxå får ta del av allt det spännande som du får vara med om.. lycka til framöver ..PIA

  SvaraRadera
 2. Grattis!! Hoppas att år 2 blir minst lika spännande! KRAM

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Och lycka till med nästa år!
  Jag kommer garanterat att följa dig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis på "födelsedagen". Det är alltid roligt att läsa din blogg. Framförallt är jag (och resten av familjen) tacksam för det goda receptet på fiskgryta för några månader sedan. Den har verkligen förgyllt vårt liv och blivit en riktig stammis-rätt!

  SvaraRadera
 5. stort stort grattis till 1 års dagen.

  om du bara visste hur mycket glädje din blogg ger mig.En riktig guldkant på vardagen

  det är lugn ock skön stämmning här och naturligt
  inte massa bling bling bilder ibland kan vissa bloggar bli lite förmycket smile

  så en stor bukett med tulipaner och en stor kram från mig och malmö

  SvaraRadera
 6. Grattis, jag är glad att jag hittade din blogg. Mycket inspirerande och vackert !! Ser fram emot ett härligt år tillsammans.
  Malin

  SvaraRadera
 7. Tack för din underbara blogg men framför allt syföreningen. Jag är så glad för den! Grattis från lilla mig.

  SvaraRadera
 8. Grattis lilla Maja på ettårsdagen från husmorsmamman och pappan. Du är så fin och duktig men det har vi ju alltid vetat!

  SvaraRadera
 9. Lagom till 1-årskalaset hittade jag hit för första gången! Blev genast kär i att hitta en blogg i härligt grönt, - nu ska jag "backtracka" lite och se vad du hittar på!
  Önskar dig en trevlig helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 10. Grattis till allt det fina du skapat! Kramar från syster

  SvaraRadera
 11. Grattisgrattis! Du har en underbar blogg som du ska vara stolt över!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Grattis Maja! Du är en riktig bloggförebild!

  SvaraRadera
 13. grattis maja och bloggen. jag är då i alla fall superglad att du för just precis ett år sedan satte dig vid tangenterna. kram på dig

  SvaraRadera
 14. Alla: 1000 tack för alla gratulationer, fint beröm och uppskattning! Det var så roligt att läsa era kommentarer! Jag ser verkligen fram mot år två och det är tack vare er:)

  Kram fr Maja

  SvaraRadera
 15. Grattis på ettårsdagen! Jag har ju precis hittat hit, men blir nog kvar ett bra tag!

  SvaraRadera