lördag 20 oktober 2012

Knappar på väg!

I förra veckan gjorde jag en högst ovetenskaplig, men väldigt trevlig och givande "marknadsundersökning" angående knappar. Tack för alla kommentarer med intressanta svar från er! Tänk vad praktiskt det är att bara kunna slänga ut en fråga sådär - och så får man en massa kloka svar... 

Nu kan jag stolt meddela att en hel massa vackra knappar är på väg från England till mig. Dels ett exklusivt lager av vintage-knappar från 1920-60-talet. Bland annat de sagolikt vackra glasknapparna ni ser på bilden! Samtliga vintage-knappar är oanvända och sitter fortfrande på sina orginalkort. Gissa om jag längtar tills jag får se dem i verkligheten? Och dels ett sortiment av nytillverkade knappar som jag tycker passar Majas Manufaktur.

Knapplagret blir ännu ett steg mot mitt mål med Majas Manufaktur. Att kunna erbjuda gedigna sybehör med nostalgisk touch! Nästan som ett slags sybehörsantikvariat...

Ha en fin lördag!


5 kommentarer:

 1. Åh, de är ju urtjusiga!!=0))

  SvaraRadera
 2. Det er virkelig smukke knapper :)

  SvaraRadera
 3. Hurra - här är en nybliven bondamora till som brinner för allt som har med ordet "husmor" att göra!!!! Härligt x 2!

  Jag har nyligen lämnat allt som har med "karriärkvinna" att göra och kommer nu äntligen att ägna min tid för det som jag brinner för: Det goda livet på landet!

  Detta kommer att bli min favorit blogg nummer 1.

  PS. kolla på min blogg och det senaste inlägget med referat från kokboken anno 1945!
  Det är otroligt hur världen har ändrats bara i 75 år - och jag undrar om det har gjort det till det bättre. Jag i alla fall har hoppat av från ekorrehjulet och tänker försöka implementera det gamla goda så långt det går!

  Tack för din blogg - och detta kommer från djupaste av mitt hjärta!

  PS. Otroligt fina knappar!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina knappar, jag är så i spänning vilka knappar du kommer att ha, jag behöver några stycken.
  Ha en forsatt bra söndag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Mycket vackra!
  Dregglas nästan här... Min farmor (f 1889) hade en väninna som hade handarbetsaffär på Kungsholmen här i sta'n. Jag var ju bra liten när jag var där sista gång, 5-6 år förmodligen, men jag kan fortfarande drömma om hennes lådor och knappark och så. Undrar hur många gånger jag tänkt att "OM jag bara varit äldre när hon behövde lägga av!"
  Har faktiskt en tanke att sy fast knappar på papp, som förvaring för de lite mer speciella.

  SvaraRadera