torsdag 18 oktober 2012

Vikten av varma drycker!På hösten klarar jag mig inte utan varma drycker - helst serverade i stora, generösa koppar så att innehållet räcker riktigt länge! Varm dryck i kombination med raggsockor är ett bra sätt att hanka sig fram genom gråkalla höstdagar... Förresten - minst en stickning på gång underlättar också;)

Här kommer några favoriter:
Har ni några egna favoriter?


7 kommentarer:

 1. jag har upptäckt en ny tesort som jag inte testat innan... violte.. den och en klick honung och lite mjölk.. mmmmmmmm =)

  SvaraRadera
 2. Håller med! Kokade lingonglögg igår och det var precis vad jag behövde!
  Http://ffskafferi.blogspot.com
  Stickat klart min 5:e femtimmarskofta!
  Skall prova kakaopulvret. För mig är det så konstigt att säga chokladdryck. Choklad äter man, kakao dricker man!!

  SvaraRadera
 3. Te i massor av smaker! Snyggaste koppen hade du ju också! Jag har försökt hitta en kopp med fat som inte är så liten som de bara verkade ha förr :/

  SvaraRadera
 4. En riktigt stor kopp chaite är något av det bästa som finns av varma drycker. Värmer gott i hela kroppen:) Godaste chaitéet hittar man hos Sibyllans kaffe & Tehandel i Stockholm enligt mig;)

  SvaraRadera
 5. hej.håller med dig,varm dryck ett tänt ljus,en filt ,raggsockar och en kopp varmt. Myys på hösten.

  SvaraRadera
 6. Jag höll på att planera denna lördag. Och bestämde mig nu att ,med inspiration från dig, sätta mig framför vedspisen i köket och påbörja ett rött raggsockepar innan jag tar itu med det planerade.
  Till det så blir det varmt kaffe. Och fötterna nästan in i spisluckan så att de blir varma igen efter morgonen i ishallen...

  SvaraRadera
 7. Nu är jag ju lite sent ute med min kommentar, men jag hittade hit först idag så jag vill gärna bidra med något i kommentarsväg som tack för inspirationen och tidsfördrivet din trevliga blogg gett mig. Min värmande favorit den här hösten/vintern är ingefärste med gurkmeja, honung och citron.

  http://kastanja.blogg.se/2012/november/my-cup-of-tea.html

  SvaraRadera