tisdag 13 november 2012

Symöte - Den röda tråden!


Välkomna på symöte!

Det är komplicerat det där med att jobba på mönster som är hemliga, och ska lanseras längre fram... 

Där sitter man med händerna fulla av spännande projekt, utan en enda bild att bjuda på. Hemligheter är ju liksom lite svåra att ta kort på... Gör man det röjer man hela hemligheten, och det går inte för sig.

Men garnet som jag jobbar med för tillfället - det kan jag i alla fall fota. Det är någoting mycket juligt och alldeles väldigt festligt! Lady Glitter (Järbo Garn), heter det, och finns i färgerna: röd, vit, svart och grå. Det är lite svårt att få med själva glittret på kort, men några små glimtar ser ni kanske?

Förutom rött glittergarn, så är alla sorters riktigt fint ullgarn, det bästa jag vet att sticka med på vintern. Ullen värmer så gott och den värmen behöver jag nu när kylan kryper närmare.

På tal om juliga garner: En gång så jag ett sockgarn som bildade små jultomtar om man stickade det över ett visst maskantal! Lite hysteriskt, men ganska kul! Ungefär som den schackmönstrade färgen som tomtenissarna målar schackbrädena med i tomtens verkstad på Kalle Ankas jul...

Hur går det för er med hjälpstickning, julklappsprojekt och annat? Lämna gärna en länk till ditt syföreningsinlägg med hjälp av länkverktyget nedan:


4 kommentarer:

 1. När jag ser på översta bilden så förstår jag hur katter känner sig, jag vill bara leka med nystanet :) ska bli spännande å se projekten sen :)

  SvaraRadera
 2. Det kan inte vara helt lätt att hålla allt hemligt! Jag vet inte om jag skulle klara det, tycker det är tillräckligt svårt att inte visa presenter innan mottagaren har fått den :-)

  SvaraRadera
 3. Håller med, hemligt är svårt. Jag håller också på att sticka med det glittriga lady garnet. Ska byta till rött nu.

  SvaraRadera
 4. Rött och glitter är fint ihop. Så juligt :)
  Själv håller jag på med en mössa åt en kompis dotter. Men jag tror den blir för stor så jag gör en mindre också.
  //Karolina

  SvaraRadera