tisdag 2 november 2010

Symöte - Virka ett litet hjärta!

Garn: Minns inte vad det hette... Fabrikatet är "Viking" i.a.f.

Hej, handarbetsvänner! Dags för ett litet symöte igen!

Att sitta uppe till två på natten och virka hjärtan är sådant som jag kan få för mig att göra. Jag hittar ett mönster, tänker - det där vill jag prova, och så går klockan utan att jag märker det...

Crocheted Hearts är ett hemtrevligt litet virkmönster, som man finner för fri nedladdning på sajten Vogue Knitting. Där finns också en hel rad andra fina mönster att botanisera bland.

Att virka ett hjärta går fort och kräver lite garn. Perfekt projekt för restgarner! Tänk er en julgran full med sådan här hjärtan i olika färger... eller ett virkat hjärta som paketdekoration. Kan bli hur fint som helst, tror jag!

Mitt lilla "provhjärta" hänger tills vidare i ett av fönstren i vårt tv-rum. Där svävar det fritt i en finurlig liten metallkrok som jag har fäst i gardinen. En annan natt ska jag göra flera, och då får vi se var de hamnar sedan...Hjärtliga hälsningar!

2 kommentarer:

 1. Det är jättekonstigt men jag kan inte se fotona i det här inlägget. Har provat med olika datorer och sånt. Ser ju i de andra inläggen nämligen. Annars låter det så ett fint projekt.

  /C

  SvaraRadera
 2. Hej, Cornelia!

  Det hade blivit något konstigt fel med bilderna. Bra att du uppmärksammade mig på det! Nu ska det iaf funka!

  Hjärtliga hälsningar fr Maja!

  SvaraRadera