fredag 16 december 2011

Paketera hemstickade klappar!


Än är långtifrån den sista tråden fäst, trots att julafton närmar sig med stormsteg... Här stickas frenetiskt mellan varven av julstök, kakbak och julkortstillverkning. Men tack och lov är vissa saker klara nu!

När man ger bort handstickade plagg är det roligt att lägga lite extra energi på finishen. I år har jag märkt plaggen med vackra band som pryds av texten "With love from me to you". De passar perfekt att och använda som tag. Jag syr fast dem på insidan av plaggen som en diskret dekoration.


Jag har köpt silkespapper i rosa och blått som jag tänker slå om det jag stickat.


Det är både fint och praktiskt att skicka med en liten lapp där man informerar om garnkvalité och tvättråd. All sådan information finns på garnbanderollen - bara att föra över till en fin adresslapp. Själv föll jag för Panduros kortserie med vinterfåglar.Hoppas att ni har fina dagar så här innan jul. Glöm inte att ta paus ibland, att skratta med dem du har omkring dig och sitta ner för att läsa eller bara drömma dig bort en stund...

4 kommentarer:

 1. Å vilken underbart fin idè, det får jag ta och komma ihåg till nästa gång någon fyller år( eller nästa Jul) . Det är verkligen fantastiskt roligt att ge bort något man gjort själv.

  Du har så många fina idèer och roligheter i din blogg, jag är ofta inne och kikar hos dej, och blir alltid så glad, för alla fina och bra tips.

  massor av värmande helg-kramar//tina i Falun

  SvaraRadera
 2. Hej! Var hittar jag det fina bandet? Jätte fint! Kram Heléne

  SvaraRadera
 3. Tiol: Tack för uppmuntran, Tina! Det var roligt att höra! Varm kram till dig med!

  Heléne: Å, det köpte jag också på Panduro. Det ingår i deras vinter kollektion. Man kunde köpa lösa rullar, eller ett paket med flera olika band. Jag tror att jag måste bunkra upp med några fler av de här fina med texten nästa gång jag är där. Det funkade å bra som märklappar!

  Hälsningar från Maja

  SvaraRadera
 4. Vilka fina etiketter du gör! Läckra färger!

  SvaraRadera