tisdag 21 december 2010

Julfina jag!

Jag är julfin idag. Min "jultröja" är äntligen färdigstickad och värmer skönt. Örhängena har jag gjort själv av två gamla julgranskulor. Mer om det framöver... Tidigt imorse donade jag med vår lilla julgran. Julgranspynten får ni veta mer om på torsdag när mitt sista julpysselinslag i Radio Värmland går av stapeln.Här är lite mer detaljerad information om jultröjan:

Mönster: Tender från Rowan Winter Drift
Strl: Medium
Stickor: Nr. 10

8 kommentarer:

 1. Så Fint! Du, hemmet, allt!
  Må så gott och ha en trevlig julvecka
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Grattis! og for en fin tapet. En sånn kunne jeg tenke meg, hvis jeg tør i det nye huset :) Ha en finfin dag! Blir alltid glad av bloggen din, glad for at jeg fant deg!

  SvaraRadera
 3. Rätt där!
  Har också bara levande ljus i granen.
  Ska det vara, så ska det!
  :) Tröjan var riktigt julfin.

  SvaraRadera
 4. oh det var den sötaste granen!

  SvaraRadera
 5. så vacker du är...
  så ska jag oxå bli efter nyår, när det är nyskurat igen och man köper färska blommor.
  känner mig avundfrisk (ett ord jag hittat hos underbaraclara).
  kram//js
  önskar dig allt gott.

  SvaraRadera
 6. Tack, Elsamarianne! Ha en fin julvecka du också! Kram

  Åshild: Tack, fina du! Jag känner likadant för din blogg! Visst törs du ha en sådan tapet:) Jag tycker bara mer och mer om den ju längre tiden går... Ha en fin kväll!

  Mångmamma: Tack! Jag började med levande ljus förra året när jag fick överta de gamla ljushållarna av min mamma. Så fint med röda julgransljus, tycker jag. Men tända är de bara undantagsvis, eftersom jag är ganska eldnojig...

  Karin: Visst är den söt;) Jag är lite mallig över den eftersom jag hämtat den i skogen alldeles själv... sågat och jäklats, ja du vet allt det.

  Jeanette: Tack för komplimangen! Vad fint sagt. Avundsfrisk är ett bra ny-ord, tycker jag! Beskriver känslan på ett underfundigt sätt... Allt gott till dig också! Kram

  SvaraRadera
 7. Fantastisk fin tröja! Önskar jag kunde sticka. Hade jag kunnat det hade jag stickat en likadan. Jag har inte tålamod för att sticka tyvärr.

  dorro

  SvaraRadera
 8. Tack! den var faktiskt inte så tålamodskrävande, men visst lite uthållighet måste man ha;) Annars är det aldrig försent att lära sig sticka!

  /Maja

  SvaraRadera